10
feb
Off

Privatleasa och kör en helt ny bil

Längtar du efter att få köra en riktigt bra och helt ny bil? Idag kan du privatleasa din bil, så får du tillgång till de nyaste modellerna utan lån och kontantinsats. Varför inte skaffa en ny bil inför sommarens semester?

Privatleasa din nya bil

Förr var det främst företag som leasade, men idag har det blivit populärt bland privatpersoner att leasa en bil. Det är mycket smart då du får möjlighet att “äga” en bil, utan att behöva köpa eller sälja den. Efter ett tag kan du välja att köra en annan bil, utan att det kostar något extra eller att du behöver krångla med bilförsäljning. Du slipper värdeminskningen, samtidigt som du kör en riktigt bra bil. Leasa dina bil hos https://www.holmgrensbil.se/ och välj mellan BMW, Mini Cooper, Ford, Nissan, Hyundai och Mitsubishi.

Hitta familjebilen

Om du har familj vill du hitta en leasingbil som passar era behov. Förutom att tänka igenom er vardag är det smart att tänka på semestern. För de flesta svenskar är semestern väldigt viktig. En tid att umgås med familj, släkt och vänner, att uppleva äventyr och bara slappna av. Då vill du ha en bil som ni verkligen trivs med, både hemmavid, när ni drar på Sverigesemester och utomlands. Även om coronapandemin ställer till det, så kommer det ändå vara möjligt att resa och göra mycket till sommaren. Förutom att alla i familjen ska sitta bekvämt är det klokt att tänka igenom dragkrok, cyklar på taket, på cykelhållare och husvagn. Äger ni redan husvagn är det viktigt att bil, husvagn och körkort är kompatibla. En familjebil måste både vara komfortabel, samtidigt som den måste tåla lite. Ni vill ju enkelt kunna köra på mindre vägar för att komma till sköna badstränder. Om ni har fritidshus vill ni kunna åka dit året om. Det finns flera storlekar på passande familjebilar att hyra, beroende på hur stor familjen är.

Mini Cooper – liten, men naggande god

Om du är singel eller om ni är ett par kan det vara roligt att köra något extra, som en Mini Cooper. Det finns flera modeller att välja mellan, som cab eller Countryman. Countryman är riktigt stor för att vara en “minibil” och passar både till vardag och på semestern. Cooper passar dig som vill ha en mindre bil som samtidigt ger mycket körglädje och lite krydda i vardagslivet. Välj mellan plug-inhybrid och bensin.

Privatleasa – det nya ägandet

Det finns många fördelar med att leasa en bil, i annat fall hade inte företag gjort det under de senaste decennierna. Först och främst slipper du lån. Du har inte köpt en bil som du måste kunna betala av eller sälja, utan kan slappna av med ett avtal som kostar dig ungefär detsamma som billånet varje månad. Leasa är bra för dig som arbetar på att minska dina lån, samtidigt som du inte vill minska på kvalitet. Det ser ju också bättre ut i kreditupplysningen än om du har ett stort billån. Du får bilägandets fördelar, men slipper nackdelarna och är mycket friare.